Όροι χρήσηςΤρόποι αποστολής

Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα αποσταλούν στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει με υπηρεσία ταχυμεταφορών.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Διαθεσιμότητα

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης, προκειμένου να μας δηλώσετε αν συμφωνείτε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με τον νέο χρόνο παράδοσης.
Αν δεν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Ακύρωση Παραγγελίας

Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία πριν την αποστολή της, θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα το κατάστημα τηλεφωνικά (2114235432-6907548445) ή με e-mail. Σε περίπτωση που έχει γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές στις παραγγελίες γίνονται δεκτές το πολύ 48 ώρες από τη στιγμή της παραγγελίας και μόνο στην περίπτωση που οι συσκευασίες είναι άθικτες.